Anvil Game Studios

Author Topic: Regels en Richtlijnen  (Read 672 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline DΛRKWΛVΣ

 • Surgeon
 • *
 • Posts: 1205
 • Faction: Neutral
Regels en Richtlijnen
« on: April 25, 2018, 07:48:19 pm »
Regels en Richtlijnen - Klik om de Engelse versie te lezen


Forum Regels


The volgende lijst bevat acties die niet zullen getolereerd worden op dit forum. Deze regels en richtlijnen zijn geïnspireerd om het forum zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden for iedere gebruiker ervan.


Beledigingen en dreigementen
Dreigementen en beledigingen op andere forum gebruikers zullen niet getolereerd worden en deze posts zullen direct worden gemodereerd en er zullen sancties op volgen. Hou het alsjeblieft beleefd en aangenaam.

Overmatig vloeken
Moderators kunnen mild omgaan met minder aanstootgevende woorden, op voorwaarde dat ze worden gebruikt in een niet-aanstootgevende context; bepaalde woorden, samen met hun gebruik en context worden niet getolereerd binnen het forum. Anvil Game Studios is van mening dat gebruikers slim genoeg zijn om hun taal zo te structureren dat ze niet overdreven afhankelijk zijn van taal die wordt geïnterpreteerd als provocerend, beledigend, woedend of beledigend. Verstand en humor worden gewaardeerd, agressie niet.

Afwijkende of discriminerende opmerkingen
Haat van welke aard dan ook is niet acceptabel. Als je een bericht plaatst; Houd er rekening mee dat er mensen over de hele wereld in deze community zitten.

Spammen
Het maken van onnodige berichten zonder waardevolle inhoud wordt beschouwd als het overtreden van de forumregels en en zullen direct aangepast worden. We zouden het ook op prijs stellen als u een bericht bewerkt in plaats van een nieuw bericht opstellen, het is gemakkelijker om zo een overzicht te houden. Houd de inhoud interessant zodat iedereen kan genieten van het te lezen!

Schending van het auteursrecht
We tolereren geen piraterij. Alles wat verband houdt met piraterij, crack-versies, hacks, serial key generatoren of enige andere vorm van schending van het auteursrecht is illegaal, ongeacht of u het direct of indirect doet. Als u het werk van iemand anders wilt gebruiken, moet u eerst schriftelijke toestemming krijgen, bij voorkeur naast een of andere vorm van bewijs dat u het hebt. Dit is om zowel ons bedrijf als onze community te beschermen, dus wees voorzichtig!

Ongepaste inhoud
Iedereen heeft toegang tot dit forum, daarom wordt content die alleen voor volwassenen is bedoeld, verwijderd. Nogmaals, houd het schoon jongens!

Privé-gesprekken of persoonlijke afbeeldingen zonder toestemming plaatsen
Dit is een ernstige schending van persoonlijke informatie die niet wordt geaccepteerd op onze forums en word streng in de gaten gehouden. Dus denk alstublieft twee keer na voor je overweegt om dergelijke te doen!

Regimentsnaam geschillen
Regiments- en marine-crewnamen in de Holdfast-community worden geclaimd op basis van 'First come, first serve'. Wanneer twee regimenten in betwisting zijn over een gemeenschappelijke naam, heeft de eenheid die zich het eerst op het forum heeft gevestigd, voorrang. Oudere discussies op de Taleworlds of Flying Squirrel Entertainment-forums voor die regimenten die migreren uit de "Napoleonic Wars" DLC voor Mount en Blade: Warband zijn hier niet van toepassing. Er kan slechts één regiment worden geclaimd door één gebruiker.
 • Als iemand probeert gebruik te maken van je crew- of regimentnaam, meld dit dan aan een moderator. Raak niet eerst direct betrokken - denk eraan, het kan een eerlijke fout zijn. Alle geschillen over regimentsnamen mogen niet publiekelijk worden opgelost op de forums. Als deze ingewikkelde situaties  plaatsvinden, dan zal een moderator actie ondernemen.
 • Deze regel is alleen van toepassing op de regimenten die zijn gemaakt na de goedkeuring van deze regel, op 15 september 2017.
 • Moderators blokkeren beledigende discussies en laten een bericht achter waarin de oorzaak van het slot wordt uitgelegd en informeren de maker van de thread die ze nodig hebben om een ​​nieuwe, ongebruikte naam te vinden.

Inactieve Regimenten
Regimenten die twee weken niets laten horen op het forum of waar dan ook, kunnen als inactief worden beschouwd. Een inactief regiment dat niet binnen een week reageert op het privébericht van een globale moderator, krijgt zijn naam te pakken door jongere of latere eenheden.

Meerdere accounts
Gebruikers zijn beperkt tot één account per persoon, met uitzondering van regimentsaccounts die eenheden handig vinden voor meerdere agenten om hun threads te behouden. Gebruikers die meerdere niet-regimentsaccounts maken, proberen meerdere regimenten tegelijkertijd te claimen of proberen een regimentsaccount te claimen voor een regiment waartoe ze niet behoren, zijn overtredingen waarvoor een permanente ban mogelijk is.

Forum Richtlijnen


Richtlijn voor het posten

Post niet op heel lange inactieve threads
Breng alsjeblieft geen oude discussies uit de dood op, tenzij er zich nieuwe gebeurtenissen hebben voorgedaan of er nieuwe informatie aan het licht is gekomen die direct betrekking heeft op het onderwerp van de thread. Gebruik 30 dagen als richtlijn om te bepalen of een thread te oud is om te laten herleven.

Houd privé geklets alleen in persoonlijke berichten
Maak alsjeblieft geen discussielijnen aan, alleen maar om te praten met vrienden of andere forum leden.

Gebruik geen internet-slang
Gebruik geen internetafkortingen om berichten of discussies te maken die anderen mogelijk niet begrijpen.

Maak geen topics aan die al bestaan
Maak geen topics die een onderwerp behandelen dat al in een andere thread wordt behandeld. Gebruik de zoekfunctie bij twijfel.

Maak geen berichten namens een gebanned of muted gebruiker
Het negeert het doel van een ban of mute en kan resulteren in verdere actie door moderators tegen de partij die de posting namens die persoon doet.

Een thread off topic helpen
Als uw berichten afwijken van alle relevante of herkenbare discussietakken binnen een thread, worden uw berichten beschouwd als "Off-topic" (dit is niet relevant voor het doel of de discussie van de thread). Als je een idee hebt, maak dan een nieuwe thread


Richtlijnen om te rapporteren

Hoe een beslissing van een forum-moderator kan worden aangeklaagd
Neem contact op met een Senior Global Moderator, maar doe dat op een manier die het probleem op een vreedzame manier probeert op te lossen. Onze moderators zijn aangename kerels dus maak het hen alsjeblieft niet moeilijk.

Oefen alstublieft geduld uit
Wanneer u verzoeken of vragen aan moderatoren post, wees dan geduldig terwijl u wacht op een reactie. We hebben een klein team, maar we zullen je bereiken.

Disclaimer

Het admin team behoudt zich het recht voor om zijn eigen forums naar eigen goeddunken te beheren. Hoewel we uw feedback waarderen en begrijpen
dat er soms beslissingen worden genomen die niet overeenkomen met uw eigen gewenste resultaten; we hebben een verantwoordelijkheid voor onze community
en zijn eigen welzijn als geheel in plaats van alleen voor de verlangens van het individu.

Geniet van je verblijf op het forum!

Offline DΛRKWΛVΣ

 • Surgeon
 • *
 • Posts: 1205
 • Faction: Neutral
Re: Regels en Richtlijnen
« Reply #1 on: April 25, 2018, 07:49:26 pm »
Ik heb even alle regels in het Nederlands vertaald zodat ze makkelijk te lezen zijn voor iedere Nederlands sprekende gebruiker. Neem ze alsjeblieft eens goed door. Als je enige problemen ondervind mag je altijd een PM naar de hoofdmoderator van dit forum sturen.

Contact - Bluehawk - Klik hier
« Last Edit: April 25, 2018, 08:04:21 pm by NiPhix »