Anvil Game Studios

Author Topic: Please help!  (Read 462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline btrnice

  • Landsman
  • *
  • Posts: 3
Please help!
« on: October 07, 2018, 04:52:20 am »
When i start the game up it goes directly to a black screen and crashes. I've reinstalled the game, validated the integrity of game cache, forced the game to start in windowed mode, tried to find the folder for the game in local roaming, but the folder wasn't even there. Tried the other things listed common issues site, without success.

My specs:

Windows 7-64
AMD Phenom(tm) IIx4 955 Processor 3.21 GHz
8GB ram
ATI Radeon HD 5800 Series

Please help, would like to know if I can run the game/ or what the problem is so I can possibly return it.

Offline btrnice

  • Landsman
  • *
  • Posts: 3
Re: Please help!
« Reply #1 on: October 07, 2018, 04:59:19 am »
this is the problem report:

Description:
  A problem caused this program to stop interacting with Windows.

Problem signature:
  Problem Event Name:   AppHangB1
  Application Name:   Holdfast NaW.exe
  Application Version:   2017.4.3.44594
  Application Timestamp:   5af426de
  Hang Signature:   ea9d
  Hang Type:   0
  OS Version:   6.1.7601.2.1.0.768.3
  Locale ID:   1033
  Additional Hang Signature 1:   ea9d9187b7e938866a038683007818b8
  Additional Hang Signature 2:   b781
  Additional Hang Signature 3:   b78150cc0d47bad22ac26487cf5dd4e3
  Additional Hang Signature 4:   ea9d
  Additional Hang Signature 5:   ea9d9187b7e938866a038683007818b8
  Additional Hang Signature 6:   b781
  Additional Hang Signature 7:   b78150cc0d47bad22ac26487cf5dd4e3

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Offline Blaze

  • Server Administrator
  • Midshipman's Mate
  • *
  • Posts: 907
  • Faction: British Empire
Re: Please help!
« Reply #2 on: October 14, 2018, 07:29:00 pm »
From what I can see, your specs do not meet the minimum requirements..
However, I could be wrong.